ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΊΤΕ;;;

Τι έγινε;; Είναι μερες καρναβαλιού και κρυβόμαστε όλοι πίσω από τις μασκες μας ε;;;
Παρακατω είναι τα λόγια μιας φίλης από τη Μυτιλήνη. Η οικογένεια της βρίσκεται σε κίνδυνο οπως και πολλών άλλων. Κραυγή απελπισιας και βοηθειας από ολους τους και εμεις ακόμα ποστάρουμε ποιηματάκια και αστειάκια. Ας ξεσηκωθούμε με τον δικό μας τρόπο….έχουμε το μέσο…Ας το χρησιμοποιήσουμε σωστά για ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!

«Από προχθες,το βράδυ στις 2:30 Η Λέσβος το νησί μου τελεί υπό την κατάληψη των ΜΑΤ που έστειλε η κυβέρνηση για να αποτρέψουν τον κόσμο να μην επιτρέψει
Την κατασκευή της κλειστής δομής για του μετανάστες-πρόσφυγες. Το ίδιο συμβαίνει και στην γειτονική Χίο.
Από την ώρα που αποβιβάστηκαν στο λιμάνι άρχισαν την χρήση δακρυγόνων, καπνογονων,και σπρέι πιπεριού εναντίον του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί στο λιμάνι για να μην τους αφήσει να βγουν.
Σήμερα όλο αυτό το σκηνικό μεταφέρθηκε στο χώρο που θα γίνει το κλειστό κέντρο. Περίπου 10.000 κόσμος και από τις δύο πλευρές που οδηγούν εκεί. Τα ΜΑΤ χτυπάνε ανελέητα γυναίκες,γέρους, και όποιον βρουν .Ακούγονται ύβρεις από τα ΜΑΤ τύπου να χαθεί το μπουρδελονησι σας,να σας πάρουν οι Τούρκοι και τέτοια, προκειμένου να προκαλέσουν τον κόσμο. Τα γράφω αυτά γιατί στην υπόλοιπη Ελλάδα βλέπετε αυτά που σας δείχνουν τα κανάλια επιλεκτικά και με εντολή της κυβέρνησης.Η Λέσβος και η Χίος φλέγονται κυριολεκτικά.
Από το νόμπελ ειρήνης που πριν 5 χρόνια είχε προταθεί η Λέσβος σήμερα ξαφνικά σε κάποια κανάλια γίναμε φασίστες. Και οι νησιώτες και οι μετανάστες έχουν ένα κοινό αίτημα. Να φύγουν από εδώ.
Η Τουρκία με την Γερμανία αλλά και οι κυβερνήσεις της χώρας τους θέλουν εδώ για τα συμφέροντα τους αλλά και γιατί υπάρχει συμφωνία αν τους πάνε στην ενδοχώρα μετά δεν μπορούν να τους επαναπροοθήσουν.
Τα ΜΑΤ με τα καπνογόνα έχουν βάλει φωτιά στο δάσος αλλά κάνεις δεν το είπε στα κανάλια.Να αναφέρουμε ότι όσον αφορά την γεωστρατηγική θέση ,ή Λέσβος ελέγχει το κόλπο Αδραμητιου και η Χίος τον κόλπο Σμύρνης που σ αυτούς τους κόλπους βρίσκεται ο στόλος των Τούρκων, οπότε καταλαβαίνεται.
Πουλησανε την Μακεδονία, τώρα πουλάνε το βόρειο Αιγαίο.
Συγνώμη για τον χρόνο που σας έκλεψα, αλλά σαν Λεσβιος πολίτης αισθάνομαι την ανάγκη να ενημερώσω τον υπόλοιπο κόσμο της χώρας ποιά είναι η πραγματική κατάσταση και αλήθεια στα νησιά μας.Σας ευχαριστώ.»

ΚΟΙΝΟΠΟΊΗΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΆΘΕΙ Η ΥΠΌΛΟΙΠΗ ΕΛΛΆΔΑ ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ!! Κοινοποιήστε ΤΩΡΑ!!!! Κοινοποιείτε ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!

πηγή thaliaonline.gr

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

καλώς ήρθατε στο πρώτο μου blog! Αυτό το δημιούργησα ως νέα συγγραφέας και ευελπιστώ να περνάμε πολλές ώρες εδώ για να μοιραζόμαστε τα προβλήματα σχέσεων, οικογένειας, να σχολιάζουμε θέματα που μας αφορούν όλους και επίσης θα σχολιάζουμε αποσπάσματα του πρώτου μου βιβλίου με τίτλο Απροσπέλαστο Μονοπάτι Του Πόθου. Είναι ένα μυθιστόρημα μυστηρίου, ένα ψυχολογικό θρίλερ που ελπίζω να το λατρέψετε κι εσείς.. Εδώ λοιπόν παρέα όλοι μαζί!!!